Elevi medieșeni în ajutorul bolnavilor

În cadrul Proiectului ‘Copilul invata iubirea lui Hristos’, mai multi elevi ai Scolii ‘George Popa’ Nr. 2, din Municipiul Medias, impreuna cu profesoara de religie Monica Toth si cu parintele Flaviu-Gabriel Fleser, slujitor al bisericii ‘Sf. Ap. Petru si Pavel’ din cimitirul mediesan, au participat, pentru a doua oara in ultimele saptamani, la savarsirea Tainei Sfantului Maslu in capela Sf. Nicolae a spitalului din urbea de pe Tarnava Mare.

La finalul slujbei parintele Flaviu-Gabriel Fleser, a tinut un cuvant de invatatura despre importanta Tainei Sfatului Maslu si despre importanta actiunii pe care o desfasoara impreuna cu copiii prezenti.

Totodata, parintele Romeo Guliman, slujitorul capelei spitalului, a multumit copiilor pentru participare si implicarea lor in acest proiect minunat care vine in sprijinul oamenilor in suferinta. Profesoara, Maria Caltea, de la un liceu din Medias, prezenta la aceasta slujba, a remarcat in cuvinte deosebite dragostea copiilor si implicarea lor tot mai activa in acest proiect.

La final, toti cei prezenti au primit daruri din partea copilasilor. Tot in aceasta perioada au fost vizitate mai multe familii varstnice si bolnave, la casele lor, oferindu-le daruri constand in produse alimentare si rugandu-se impreuna pentru dobandirea sanatatii sufletesti si trupesti.

Comentarii Facebook


Știri recente