Editura Trinitas a lansat ieri la Palatul Culturii din Iasi a doua editie a primului volumul din ‘Istoria Bisericii Ortodoxe Romane’

Editura Trinitas a lansat ieri la Palatul Culturii din Iasi a doua editie a primului volumul din ‘Istoria Bisericii Ortodoxe Romane’, scrisa de Pr.prof.acadm.dr. Mircea Pacurariu.

Editia nou-aparuta este revizuita si imbogatita cu informatii importante din istoria Bisericii Ortodoxe Romane de la inceputul ei si pana in secolul al 16-lea. Parintele profesor Daniel Danielescu, cel care a prezentat volumul lansat ieri a declarat ca Parintele Mircea Pacurariu este comparat cu Parintele Staniloaie datorita lucrarilor sale de o importanta exceptionala si contributiei pe care o aduce la studiul istoriei Bisericii Ortodoxe Romane. Precizam faptul ca evenimentul de ieri a avut loc in cadrul manifestarilor prilejuite de Targul National de Carte ‘Librex 2004’ desfasurat la Palatul Culturii din Iasi in perioada 21-25 aprilie. De asemenea amintim ca standul Editurii Trinitas face o reducere de 30% la volumul lansat ieri precum si la celelalte carti expuse.

Comentarii Facebook


Știri recente