Ediția a III-a a Școlii de vară la Parohia Acoperământul Maicii Domnului din Suceava

Asociația „Mereu Tineri” și Parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din Suceava, în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, ca și cofinanțator, și cu o serie de școli din Suceava, desfășoară începând de astăzi, 20 august 2012, Ediția a III-a a Școlii de vară. Activitățile au debutat cu săvârșirea Paraclisului Maicii Domnului în Biserica ‘Acoperământul Maicii Domnului’ din Suceava, la care au participat activ majoritatea tinerilor prezenți, a precizat părintele Gheorghe Husarciu.

Se dorește prin aceasta o mai mare implicare a tinerilor în viața liturgică. În anexa bisericii – locul unde se vor desfășura activitățile primei părți a Școlii de vară (partea teoretică, 20-24 august) – au continuat activitățile programate. A fost vizionat un colaj de fotografii din Ediția de anul trecut a Școlii de vară.

S-a constatat că activitatea programată: „Citește o carte în august” a fost foarte bine receptată de tinerii participanți. Cărțile au fost bine alese, potrivite vârstei fiecăruia. Din prezentări s-a putut constata bucuria pe care le-a provocat-o lectura. Activitatea a fost realmente o provocare pentru noi lecturi.

Comentarii Facebook


Știri recente