Editarea unui nou manual de religie: Cu noi este Dumnezeu

n perioada 2-4 octombrie a.c., la Bucuresti s-au desfasurat lucrarile Seminarului Invatatorul ortodox. Actiunea a fost organizata de organizatia World Vision in colaborare cu Asociatia Oastea Domnului, sub patronajul Bisericii Ortodoxe Romane si a fost prilejuita de aparitia manualului de religie intitulat Cu noi este Dumnezeu, al P.C. Pr. Prof. Vasile Mihoc de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu. Manualul a fost editat de World Vision.

Printre obiectivele supuse dezbaterii s-au numarat: tehnici de predare in cadrul orelor de religie; prezentarea si importanta manualelor de religie pentru scoala primara si gimnaziu. Manifestarea a inclus, de asemenea, prezentarea unor planuri de lectii de religie.

Printre cei prezenti la discutii a fost prezent si delegatul Bisericii Ortodoxe din orasul american Chicago, John Matusiak.

(Radio Trinitas)

Comentarii Facebook


Știri recente

În imagini: Hirotonie la Mănăstirea Radu Vodă

Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a oficiat Sfânta Liturghie la Mănăstirea Radu Vodă din București, sâmbătă, 23 ianuarie 2021. În cadrul slujbei, diaconul Adrian Stolnicu a fost hirotonit preot pe seama…