DVD cu Viața și minunile Sfântului Nectarie

Televiziunea TRINITAS TV a Patriarhiei Române a lansat un nou DVD, ‘Viața și minunile Sfântului Nectarie’. DVD-ul cuprinde un film documentar de 95 de minute despre viața Sfântului Nectarie, care a fost duhovnic, director de seminar, stareț, ierarh, iar după mutarea la Domnul și trecerea în rândul sfinților, unul dintre cei mai cunoscuți taumaturgi ai vremurilor noastre.

Filmul documentar ‘Viața și minunile Sfântului Nectarie’ ne arată parcursul biografic al sfântului taumaturg, dar și felul în care el răspunde rugăciunilor celor care sunt răniți de diferite boli. Filmul cuprinde numeroase relatări și reconstituiri despre minuni care s-au făcut prin mijlocirea sfântului, minuni prin care oamenii au fost vindecați de boli grave. Acest film ilustrează marea putere și iubire a lui Dumnezeu care lucrează prin sfinți și oferă certitudinea că vestirea lucrărilor minunate și faptelor lui Dumnezeu este printre singurele cuvinte care ajung la inima omului.

DVD-ul prezintă și lăcașurile de cult din România unde se află părticele din moaștele Sfântului Nectarie, între ele aflându-se și Mănăstirea Radu Vodă din București, după cum informează „Ziarul Lumina”. ‘Viața și Minunile Sfântului Nectarie’ este o pildă despre smerenie și sărăcie, umilință și nedreptate, din care Sfântul Nectarie a făcut trepte pentru drumul către Împărăția cerurilor. Virtuțile sale sunt pentru creștinii de astăzi surse de nădejde și de curaj în poticnirile de pe drumul vieții.

DVD-ul ‘Viața și minunile Sfântului Nectarie’ poate fi achiziționat de la magazinele bisericești ale Arhiepiscopiei Bucureștilor și de pe site-ul trinitastv.ro de la secțiunea Magazin.

Comentarii Facebook


Știri recente