Duminica familiilor credincioase

În a XXIV-a Duminică după Rusalii, Parohia „Sfântul Nicolae” – Brândușa din Craiova a găzduit cea de a IV-a ediție a „Duminicii familiilor credincioase”.

În Biserica „Sfântul Nicolae” – Brândușa, trei familii au sărbătorit 25 și peste 25 de ani de conviețuire. În fața preotului Gabriel Sorescu au pășit soții: Firu Filimon și Ioana (46 de ani), Balacescu Tony și Narcisa (27 de ani), Riza Costel și Constanța Iuliana (25 de ani). A fost oficiată slujba de mulțumire la serbarea „nunții de argint”. La final, sărbătoriții au primit icoane și flori din partea parohiei. Familiile au primit urări de bine și din partea preșcolarilor de la Grădinița „Sfântul Stelian” din Craiova care, alături de educatoarea Ionica Chiriac, au oferit în dar felicitări lucrate de ei.

„Dorim sănătate, fericire și viață îndelungată celor care sunt pentru noi adevărate modele în familia creștină. Prezența lor la această sfântă slujbă a dovedit că familia creștină rămâne singura formă de conviețuire trainică, binecuvântată de Dumnezeu, care ne conduce pe calea mântuirii”, a spus preotul Sorescu după cum ne informează Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…