Duminica după Nașterea Domnului la Parohia Tihău, Protopopiatul Jibou

În Duminica după Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, 30 decembrie 2012, Preasfințitul Părinte Petroniu, Episcopul Sălajului, a săvârșit Sfânta Liturghie la Parohia Tihău, Protopopiatul Jibou, fiind înconjurat de un sobor de preoți, din care au făcut parte: P.C. Părinte Vasile Rus, vicarul administrativ al Episcopiei Sălajului, P.C.Dan Dregan, Protopopul Jiboului, P.C. Părinte paroh Augustin Sălăjan.

În cadrul cuvântului de învățătură, potrivit episcopiasalajului.ro, Preasfințitul Părinte Petroniu a vorbit despre sărbătorile Nașterii Domnului, îndemnându-i pe credincioși la o viață plină de virtuți în care să-L mărturisească pe Hristos Domnul prin cuvânt și faptă.

În încheiere P.C. Părinte paroh Augustin Sălăjan a mulțumit Preasfințitului Părinte Petroniu pentru bucuria pe care a făcut-o comunității prin oficierea Sfintei Liturghii, precum și pentru cuvântul de învățătură, invitându-l ca anul viitor să binecuvinteze lucrările ce s-au săvârșit în cei 16 ani de pastorație la Parohia Tihău.

Comentarii Facebook


Știri recente