Drobeta Turnu Severin a celebrat Ziua Națională a României

Peste 300 de reprezentanți ai structurilor cu atribuții în domeniul apărării, ordinii publice și siguranței naționale au participat la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale, la Drobeta Turnu Severin.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României au debutat miercuri, 01 decembrie, ora 10.00, cu un ceremonial militar religios organizat de instituțiile din Garnizoana Drobeta Turnu-Severin. Slujba a fost săvârșită de către un sobor de preoți, delegați ai Centrului Eparhial, conduși de părintele consilier Daniel Achim, informează episcopiaseverinului.ro.

Festivitățile s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare și prezentarea tehnicii din dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinti, Inspectoratului de Politie al județului Mehedinti, Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Mehedinti, Serviciului Public de Poliție Comunitară și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Drobeta.

Circulația rutieră a fost restricționată, în intervalul orar 09-11.30, pe bulevardul Carol, segmentul dintre străzile Cicero și Portului din Drobeta Turnu-Severin.

Comentarii Facebook


Știri recente