Două sute de copii au vestit Nașterea Domnului la Catedrala mitropolitană din Iași

Peste 200 de copii au colindat ieri, 20 decembrie 2012, la Catedrala mitropolitană din Iași. Veniți de la școli și grădinițe din întreg județul Iași, cei mici au vestit bucuria Nașterii Domnului pentru părinții slujitori de la catedrală, precum și pentru Înalt Preasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

La final, Înalt Preasfinția Sa a mulțumit colindătorilor pentru gestul lor și le-a adresat câteva gânduri: „Să vă bucurați de aceste preafrumoase zile, să fiți bucurie părinților și dascălilor voștri, să-i bucurați pe preoții din parohiile de care aparțineți și, dacă se poate, să-l bucurați și pe mitropolitul de la Iași, ca el să ia din bucuria voastră, să se hrănească cu ea, și dacă poate, să v-o dea înapoi prin rugăciune și prin binecuvântare”.

La final, copiii au primit daruri din partea IPS Teofan și a Catedralei mitropolitane, apoi s-au închinat la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. În aceste zile, zeci de coruri l-au colindat la Reședința mitropolitană pe IPS Părinte Mitropolit Teofan.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…