Două Centre pentru tineret în Arhiepiscopia Clujului

În Arhiepiscopia Clujului se vor construi doua Centre pentru tineret. Unul va fi situat în orașul Sângeorz-Băi (foto), iar celălalt în localitatea clujeană Câmpenești. Piatra de temelie pentru Centrul din Sângeorz Bai a fost așezată astăzi, 26 aprilie 2012, de Mitropolitul Clujului, Înaltpreasfințitul Andrei. Viitorul așezământ destinat activităților de tineret va avea spațiu de cazare de 50 de locuri, săli de mese și conferințe. Cel care va coordona lucrările, va fi părintele Tudor Mudure, preot misionar în cadrul protopopiatului Năsăud.

Construcția va începe luna viitoare, a precizat directorul economic al Arhiepiscopiei, Sorin Câlea.

„Noi sperăm ca în decursul lunii mai să înceapă și construcția efectivă, proiectul este realizat în proporție de 60-70% și urmează să obținem și autorizația de construcție”, a declarat pentru Radio TRINITAS directorul economic al Arhiepiscopiei Clujului, Sorin Câlea.

Arhiepiscopia Clujului va construi un centru de tineret și în localitatea clujeană Câmpenești. Va avea aceiași capacitate ca cel din Sngeorz-Băi, iar construcția urmează să înceapă tot luna viitoare.

Comentarii Facebook


Știri recente