Donații online pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Credincioșii ortodocși români, atât din țară, cât și din Diaspora, pot face donații pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului și online. Patriarhia Română, prin Biroul IT, a lansat site-ul de campanie www.construimcatedrala.ro – o interfață care pune la dispoziție mai multe modalități prin care se pot face donații. Site-ul mai conține și informații legate de planurile viitoarei Catedrale, dar și de stadiul lucrărilor.

„Site-ul are o secțiune Donează acum unde se poate dona printr-un card, fie de credit, fie de debit, o anumită sumă de bani, care se înregistrează. Donațiile pot fi făcute și prin sms, câte 2 euro, la numărul 857. Toți cei care vor dona prin acest site vor primi un certificat de donator, certificat care să ateste că și-au adus sprijinul pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului. Certificatele au o serie unică de înregistrare putând fi verificate toate aceste donații on line. Site-ul mai cuprinde o secțiune de mărturii intitulată Eu am donat unde am cerut unor persoane care au donat pentru construirea catedralei să ne spună ce au gândit când au făcut aceste donații ca mărturie pentru posibili alți donatori”, a declarat pentru TRINITAS TV părintele Ciprian Mateș, șef IT – Administrația patriarhală.

Alte informații cu privire la Catedrala Mântuirii Neamului puteți afla, în continuare, și de pe site-ul www.catedralaneamului.ro, lansat de serviciul IT al Patriarhiei Române odată cu începerea lucrărilor de construire a lăcașului de cult, pe Dealul Arsenalului.

Comentarii Facebook


Știri recente