Documentar despre Țara Sfântă produs de TRINITAS TV

„Israel – pământul mântuirii” este numele unuia dintre documentarele produse recent de TRINITAS TV și care aduce în atenția doritorilor un pelerinaj virtual la Locurile Sfinte. Dvd-ul poate constitui un preambul al vizitării Țării Sfinte, dar și o rememorare a celor mai impresionante locuri din Israel pentru cei care au avut prilejul de a le vedea. Pașii pelerinului sunt purtați de la însoritul Nazaret până la Betleem, de la Marea Galileii până la Marea Moartă, de la Tabor la Ierusalem.

Toate locurile Evangheliei sunt descoperite privitorului: foișorul cinei celei de taină care transmite peste veacuri frângerea pâinii, străzile strâmte ale vechiului Ierusalim, dar și Calea Crucii care cheamă la reculegere. Apoi, cu ochii minții, alături de pelerini, puteți păși în Biserica Sfântului Mormânt.

„Israel – pământul mântuirii” a fost lansat alături de alte trei DVD-uri cu prilejul împlinirii, în 27 octombrie, a 2 ani de la prima emisie a postului de televiziune al Patriarhiei Române. TRINITAS TV oferă, prin intermediul librăriilor Patriarhiei Române, și două DVD-uri ce conțin cuvinte de învățătură ale Părintelui Arhimandrit Teofil Părăian, Puterea credinței și Revărsare de lumină, și reportajul Pelerini în Capadocia sfinților.

Comentarii Facebook


Știri recente