Dialoguri La țintă, cu tinerii în Constanța

Asociația „Orthograffiti” Constanța în parteneriat cu Liceul Teoretic „Traian” a organizat, astăzi, 11 mai 2012, Proiectul pilot „Dialoguri la țintă”, centrat 100% pe tineri, menit să aducă în discuție întrebări incomode și frământări care au stat până acum ascunse.

„Plecând de la principiul că dialogul este baza comuniunii și urmărind principiilor scripturistice că Biserica atunci când face misiune trebuie să răspundă în primul rând întrebărilor oamenilor, Asociația Orthograffiti în colaborare cu Arhiepiscopia Tomisului a organizat acest proiect pilot intitulat Dialoguri la țintă în care încercăm să răspundem tinerilor”, a declarat pentru TRINITAS TV părintele Eugen Tănăsescu, Director media al Arhiepiscopiei Tomisului.

Proiectul „Dialoguri la țintă” presupune organizarea unor întâlniri cu tinerii, într-o ambianță placută, în prezența unui moderator și a unui invitat special, de regulă un preot.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…