Dialoguri duhovnicești în paraclisul de la Academia de Studii Economice din București

În fiecare seară de joi, studenții din Academia de Studii Economice din București, și nu numai, participă la dialogurile duhovnicești din Paraclisul universitar ‘Sfântul Ioan Gură de Aur’, informează Ziarul Lumina.

Prin dialogurile duhovnicești tematice, moderatorul, pr. Marius-Mihail Postelnicescu, slujitorul paraclisului, dorește trezirea duhovnicească a tinerilor și conștientizarea rostului vieții lor, dar să reprezinte și un sprijin sufletesc pentru cei care doresc să fie ascultați.

‘Dialogurile duhovnicești se adresează tinerilor pentru că ei nu mai au astăzi nici un reper, nu știu exact ce vor de la viață și de aceea nici nu mai reușesc întru aceasta, având parte de multe dezamăgiri. Astfel, tinerii, cu adevărat, au nevoie să descopere și să își dea seama că Biserica este un factor foarte important în viața lor și, pentru a putea avea o viață frumoasă, ei trebuie să fie legați de Biserică și în acest fel vor deschide ochii și vor înțelege că prin apropierea de Hristos și pomenirea numelui Lui, Duhul cel Sfânt să se sălășluiască în inima lor și să devină lucrător. Acest lucru încercăm să-l împlinim în fiecare joi, de la ora 18:00 până pe la 21:30’, a precizat pr. Postelnicescu.

Dialogul din această seară se axează pe virtutea răbdării, în curgerea nesfârșită a timpului. Cei care doresc să participe, dialogul duhovnicesc se desfășoară în paraclisul ASE-ului, str. Căderea Bastiliei, clădirea N. Angelescu, et. 4, sala 0421.

Comentarii Facebook


Știri recente