Dezbaterea cu tema Familia Creștină azi, la Râmnicu Vâlcea

Membrele Asociației Liga Femeilor Creștin-Ortodoxe din Râmnicu Vâlcea, organizație nonguvernamentală ce funcționează sub patronajul Arhiepiscopiei Râmnicului, au participat miercuri, 28 noiembrie 2012, începând cu orele 17:00, în Sala de festivități a Complexului Spiritual-Cultural „Sfântul Antim Ivireanul” din incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Râmnicului, la dezbaterea cu tema „Familia Creștină azi”, potrivit arhiram.ro.

Manifestarea a fost organizată în cadrul Proiectului „Școala familiei” ce se desfășoară în perioada 1 august 2012 – 31 ianuarie 2013. La această dezbatere a fost prezent și Preasfințitului Părinte Emilian Lovișteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, care a ținut un cuvânt de învățătură.

Printre participanți s-au mai aflat Prof. Daniela Ionescu, Inspector de Religie în cadrul ISJ Vâlcea, Prof. Mihai Moldoveanu de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” din Râmnicu Vâlcea și Pr. Emanoil Bărbuț, îndrumător spiritual al Asociației din partea Arhiepiscopiei Râmnicului, precum și elevi de la Colegiului Național de Informatică „Matei Basarab” și de la Liceul de Artă „Victor Giuleanu” din Râmnicu Vâlcea.

„În contextul frământărilor contemporane, prin proiectul „Școala Familiei” avem privilegiul de a organiza această dezbatere deoarece ne dorim ca elevii noștri să dobândească, pe lângă pregătirea intelectuală, orientarea duhovnicească necesară întemeierii unei familii creștine. Mulțumim din suflet celor prezenți și rugăm pe Bunul Dumnezeu să-l răsplătească pe Preasfințitului Părinte Episcop Vicar Emilian Lovișteanul pentru grija părintească pe care ne-o poartă.”, a spus Prof. Titela- Violeta Negrea, manager proiect „Școala Familiei”

Comentarii Facebook


Știri recente