Dezbatere publică despre etnobotanice la Sibiu

Mitropolia Ardealului, Centrul de prevenire, evaluare și consiliere antidrog al județului Sibiu și Asociația ‘Crucea Albastră’ Sibiu organizează o dezbatere publică sâmbătă, 4 iunie, de la ora 10:30, în sala de conferințe a Bibliotecii ‘Astra’, cu tema ‘Etnobotanicele – Noi ce facem?’, dedicată contribuției pe care o au în combaterea acestui fenomen asociațiile, organizațiile și instituțiile locale.

După cum ne informează ‘Ziarul Lumina’, Ediția de Transilvania, întâlnirea are ca obiectiv informarea privind ultimele evoluții, din punct de vedere epidemiologic, medical și legislativ, la nivel internațional, național și local; identificarea posibilităților și barierelor de acțiune ale fiecărui actor social prezent la întâlnire; proiectarea unui parteneriat strategic de acțiune comună, multiactorial și multidisciplinar, pe baza disponibilităților de colaborare. Întâlnirea se va bucura de prezența dr. Adam Winstock din cadrul Institute of Psychiatry, Londra, expert internațional în problematica drogurilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…