Deținute de la Penitenciarul din Gherla în vizită la Mănăstirea Nicula

Deținutele de la Penitenciarul din Gherla vor face astăzi, 2 august, o vizită la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Nicula. Cele 15 femei selectate pentru această activitate vor vizita mănăstirea și vor afla amănunte de la călugării acestui așezământ monahal despre istoricul mănăstirii și icoanei făcătoare de minuni.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla, Mircea Ovidiu Chiorean: „Această vizită are loc în contextul începerii Postului Adormirii Maicii Domnului, pentru primirea dezlegării și binecuvântării în vederea înnoirii și binecuvântării vieții spirituale a persoanelor private de libertate. Femeile care participă au fost selecționate din rândul femeilor care au un comportament moral și spiritual adecvat”.

Vizita deținutele de la secția exterioară a Penitenciarul din Gherla la Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului de la Nicula se face cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului.

Comentarii Facebook


Știri recente