Deschiderea oficiala a emisiei postului de Radio Renasterea Bistrita

Astazi, 31 mai 2005, la orele 10.30, printr-o festivitate a fost marcata la Bistrita deschiderea oficiala a emisiei postului de Radio ‘Renasterea’ al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului.

Evenimentul s-a desfasurat in Salonul mov al Hotelului ‘Diana’ din Bistrita, cu participarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului, Feleacului si Clujului si a reprezentantilor autoritatilor locale.

Radio ‘Renasterea’ este cel mai modern mijloc mass-media prin care Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului desfasoara o activitate misionara cu totul speciala si participa, in modul sau propriu, la revigorarea morala a societatii, la transmiterea de informatii religioase de larg interes, la educarea prin muzica buna. Principala dimensiune a acestui radio este cea formativa, o caracteristica de baza a tuturor emisiunilor, pe care o propune acum ascultatorilor din Municipiul Bistrita.

Programul deschiderii oficiale a fost urmatorul:

orele 10.30

– Preluare emisie in direct la Bistrita – Semnal Post – Simona Ilea

– Prezentarea evenimenteului – Pr. Stefan Iloaie – Consilier cultural al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului

– Cuvantul Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului, Feleacului si Clujului

– Cuvantul Primarului Municipiului Bistrita – Dl. Vasile Moldovan

– Cuvantul Coordonatorului Radio Renasterea Bistrita – Pr. Ioan Pintea

– Cuvantul Parintelui Pr. Alexandru Vidican – protopop al Protopopiatului Bistrita

– Inchiderea manifestarii – Pr. Stefan Iloaie

– Semnal post – Preluare emisie in direct de la Cluj-Napoca

Comentarii Facebook


Știri recente

La noapte trecem la ora de iarnă

România trece oficial la ora de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 octombrie, ceasurile se vor da înapoi, ora 04:00 va deveni 03:00. Astfel, 25 octombrie devine cea mai lungă zi din an, cu…