Deschiderea oficiala a emisiei postului de Radio Renasterea Bistrita

Astazi, 31 mai 2005, la orele 10.30, printr-o festivitate a fost marcata la Bistrita deschiderea oficiala a emisiei postului de Radio ‘Renasterea’ al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului.

Evenimentul s-a desfasurat in Salonul mov al Hotelului ‘Diana’ din Bistrita, cu participarea Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului, Feleacului si Clujului si a reprezentantilor autoritatilor locale.

Radio ‘Renasterea’ este cel mai modern mijloc mass-media prin care Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului desfasoara o activitate misionara cu totul speciala si participa, in modul sau propriu, la revigorarea morala a societatii, la transmiterea de informatii religioase de larg interes, la educarea prin muzica buna. Principala dimensiune a acestui radio este cea formativa, o caracteristica de baza a tuturor emisiunilor, pe care o propune acum ascultatorilor din Municipiul Bistrita.

Programul deschiderii oficiale a fost urmatorul:

orele 10.30

– Preluare emisie in direct la Bistrita – Semnal Post – Simona Ilea

– Prezentarea evenimenteului – Pr. Stefan Iloaie – Consilier cultural al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Vadului, Feleacului si Clujului

– Cuvantul Inalt Prea Sfintitului Arhiepiscop Bartolomeu al Vadului, Feleacului si Clujului

– Cuvantul Primarului Municipiului Bistrita – Dl. Vasile Moldovan

– Cuvantul Coordonatorului Radio Renasterea Bistrita – Pr. Ioan Pintea

– Cuvantul Parintelui Pr. Alexandru Vidican – protopop al Protopopiatului Bistrita

– Inchiderea manifestarii – Pr. Stefan Iloaie

– Semnal post – Preluare emisie in direct de la Cluj-Napoca

Comentarii Facebook


Știri recente