Deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia

Episcopia Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos și Fundația Școala Română de Afaceri a Camerelor de Comerț și Industrie Filiala Ialomița anunță că în data de 18 ianuarie 2010, ora 11.00, a avut loc deschiderea oficială a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia.

Centrul de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia este înființat prin proiectul Promovarea în comunitate a economiei sociale, cu numărul de identificare POSDRU/14/6.1/S/5, proiect finanțat din Fondul Social European – „Investește în oameni!”, care se implementează în perioada 01.02.2009-31.01.2012, cu un buget total de 3.015.146 lei.

Centrul de Resurse funcționează în Slobozia, sediul B-dul. Cosminului, bl. U 27, sc. B, et. 1, ap. 59 și deservește județele Argeș, Călărași, Ialomița, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Teleorman din Regiunea Sud-Muntenia.

În cadrul centrului se oferă formare, informare și consiliere pentru reprezentanții structurilor economiei sociale din regiune, atât pe perioada de implementare a proiectului, cât și după finalizarea acestuia.

Din grupul țintă fac parte următoarele categorii sociale:

– Manageri ai întreprinderilor sociale

– Formatori și specialiști în economia socială

– Lucrători sociali, asistenți comunitari

– Manageri din economia formală

– Persoane fizice autorizate

– Responsabili ai autorităților locale cu atribuții în serviciile sociale.

Comentarii Facebook


Știri recente