Deschiderea noului an universitar 2008-2009 la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a participat astăzi, 6 octombrie, la deschiderea noului an universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Patriarhul Justinian” din București. Evenimentul a debutat cu o slujbă de Te Deum, care a fost săvârșită în Biserica „Sfânta Ecaterina”, paraclisul Facultății.

În cuvântul de învățătură pe care l-a ținut în cadrul evenimentului de astăzi, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a subliniat importanța colaborării între studenți și profesori pe de o parte, și Facultatea de Teologie și sectoarele din cadrul Administrației Patriarhale, pe de altă parte, pentru o mai bună desfășurare a activităților.

Decanul Facultății de Teologie din București, pr. prof dr. Ștefan Buchiu, a prezentat în cadrul evenimentului de astăzi o analiză a activității din ultimul an a acestei unități de învățământ superior și câteva dintre proiectele care vor fi puse în aplicare în viitorul apropiat.

La Facultatea de Teologie Ortodoxă din București sunt înscriși în anul universitar 2008-2009 peste 1600 de studenți, care vor fi instruiți de un număr de 80 de cadre didactice universitare.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente