Deschiderea anului universitar la Reșița

În sala de festivități a Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița, a avut loc astăzi, 4 octombrie, la ora 11:00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2010-2011 pentru studenții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, informează episcopiacaransebeșului.ro. Au participat doamna rector, prof. univ. dr. Doina Frunzăverde, domnul decan Gheorghe Popovici, părintele consilier eparhial Alin Câmpean, părintele Protopop Cătălin Nicolae Mirișan, d-l prorector Marin Mihăilă, d-l subprefect Verindeanu Nicolae, Mihai Stepănescu primarul Reșiței, doamna prorector Gibert-Rainer Gillich.

În deschidere, doamna prof. univ. dr. ing. Doina Frunzăverde, rectorul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, a ținut să sublinieze continuitatea învățământului universitar cărășan pe durata a 39 de ani, timp în care „s-a schimbat oferta educațională, baza materială și structura organizatorică, nu s-a schimbat, însă, emoția pe care o trăim cu toții la fiecare început de an universitar, emoția reîntâlnirii”.

Primarul municipiului Reșița i-a îndemnat pe tineri să devină „pe lângă teoreticieni și oameni implicați, care să spună acum, nu, unor practici ilicite”, și a elogiat activitatea acestei universități recunoscută pentru calitatea procesului de învățământ.

Comentarii Facebook


Știri recente