Deschiderea Anului școlar la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare

Deschiderea noului an școlar a fost marcată astăzi, 15 septembrie, și la Liceul Teologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare. Elevii au participat la Sfânta Liturghie și la o slujbă de Te Deum, oficiate în Biserica din incinta liceului.

Alături de profesori și părinți a fost prezent și Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, informează TRINITAS TV.

„Acest liceu s-a înființat în urmă cu trei ani la inițiativa Episcopiei noastre și cu sprijinul Inspectoratului Județean Școlar Satu Mare, având un parteneriat deosebit cu această instituție, care a dovedit toată deschiderea la inițiativa noastră. Avem, în prezent, împliniri deosebite, avem 56 de cadre didactice fiind formate din profesori, educatori și învățători. Părintele director al acestui liceu a construit și o frumoasă Biserică în incinta acestei unități de învățământ”, a spus Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul.

Tot astăzi, Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul a participat și la consfătuirea profesorilor de Religie din județul Satu Mare.

În acest an școlar la Liceul Teologic Ortodox din Satu Mare învață 560 de elevi.

Comentarii Facebook


Știri recente