Deschiderea anului școlar la Centrul de zi din Caransebeș

Zilele acestea, în cadrul Complexului de Servicii Sociale „Sfântul Vasile cel Mare” al Episcopiei Caransebeșului, la Centrul de zi, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an școlar, informează „Ziarul Lumina”, Ediția de Banat. Tema specifică acestei întâlniri a fost ‘Toamna darnică și aurie’, motiv pentru care echipa centrului a decorat tematic spațiul dedicat întâlnirii dintre noii beneficiari, părinți și întregul colectiv.

Cu acest prilej, s-au organizat diferite activități cu rol integrativ (autoprezentare, ecusoane cu numele copiilor, jocuri, având în vedere o bună socializare și intercunoaștere între copiii nou-veniți).

Un rol important în derularea și desfășurarea evenimentului l-a avut profesorul Petrișor Rada, împreună cu grupul de voluntari format din elevii Alexandra Vasilescu, Vlad Manoliu, Andrea Haragea, Nemoianu Adile, Alexandru Daniel Corcionivoschi, Bot Laurantiu, Radoia Alexandra, Chicin Alexandru, cu toții ajutându-i pe micuții beneficiari să se integreze cu mult drag și prietenie în cadrul noului grup.

După întreaga festivitate, a avut loc o mică petrecere, acordându-li-se totodată cadouri constând în dulciuri, creioane și cărți de colorat, oferite cu sprijinul Episcopiei Caransebeșului, prin Departamentul social-misionar, profesorul Rada Petrișor și doamna Andreea Chicin.

Comentarii Facebook


Știri recente