Deschiderea Anului academic la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Festivitatea de deschidere a noului an academic la Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia a avut loc astăzi, 1 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților din municipiu, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei, informează TRINITAS TV.

După ceremonie, în Catedrala Reîntregirii, studenți și profesori ai Universității 1 decembrie, dar și oficialități locale au participat la o slujbă de Te Deum. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Andrei a ținut un cuvânt de învățătură și i-a binecuvântat pe studenți.

„Să fiți fără de prihană și curați fii ai lui Dumnezeu, neîntinați în mijlocul unui neam rău și stricat și întru care să străluciți ca niște luminători în lume și să aveți în acest an universitar roade bune înspre bucuria dumneavoastră, a părinților, a școlii noastre și a tuturor celor ce vă privesc cu mare speranță. Să aveți un an universitar binecuvântat”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Alba Iuliei.

Universitatea „1 decembrie 1918” din Alba Iulia a luat ființă prin Hotărârea de Guvern numărul 474 din anul 1991 și este acreditată de Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului.

Comentarii Facebook


Știri recente