Depozitul de colportaj și cărți bisericești al Patriarhiei Române

În Capitală, chiar lângă sediul Arhiepiscopiei Bucureștilor, intrarea Miron Cristea, nr. 7, se află Depozitul de colportaj și cărți bisericești al Patriarhiei Române. De aici doritorii pot achiziționa icoane, veșminte liturgice, obiecte de cult, tămâie, precum și cărți de rugăciuni, lucrări cu tematică teologică și cărți de cult. Depozitul este destinat în special protoieriilor și parohiilor din Arhiepiscopia Bucureștilor și are trei magazine de desfacere și vânzare: unul în Strada 11 iunie, altul la pangarul din clopotnița Catedralei Patriarhale și altul lângă lumânărarul din Dealul Mitropoliei, informează TRINITAS TV.

La Depozitul de carte bisericească sunt puse în vânzare titlurile editate de Institutul Biblic și de Misiune Ortodoxă, de Editura Basilica și de Editura Cuvântul Vieții

Magazinul din Strada 11 iunie va fi deschis în cel mai scurt timp. Tot aici va funcționa și un magazin specializat pe servicii funerare.

Depozitul de colportaj și căți bisericești este deschis, de luni și până vineri, între orele 8.30 și 16.00. Cei doritori pot face comenzi pe internet, la adresa de contact: [email protected] sau la telefoanele 0733.102. 056 și 0733.102.057.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mesajul Patriarhului la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”: Bucuria comuniunii între generaţii | VIDEO

Mesajul Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la Gala „Valori și tradiții românești – UNESCO 65”, Bucureşti, Palatul Parlamentului, 7 decembrie 2021. Bucuria comuniunii între generaţii  Participarea Bisericii Ortodoxe Române la evenimente din agenda…