Delegații străine în vizită la Episcopia Hușilor

În perioada 19 – 22 mai 2009, Episcopia Hușilor primește vizita unei delegații din partea Fundației „Prieteni pentru Moldova” și a Fundației „Maica Tereza”, ambele din Olanda.

Scopul vizitei este acela acela de a evalua activitățile desfășurate în parteneriat cu Episcopia Hușilor pe parcursul anului 2008, de a dezvolta noi activități sociale în beneficiul categoriilor defavorizate și de a pregăti vizita în județul Vaslui a întregii echipe a organizațiilor din Olanda, vizită planificată pentru luna septembrie 2009.

Cu prilejul acestei vizite, reprezentanții organizației vor fi primiți și vor purta o serie de discuții cu Preasfințitul Părinte Corneliu Bârlădeanul, Arhiereu – Vicar al eparhiei și vor vizita unități medicale, parohii sau diferite obiective din județ, locații ce au primit aparatură și echipamente medicale sau alte ajutoare pe parcursul anilor trecuți.

Tot cu acest prilej, Sectorul Social – Filantropic și Misionar al eparhiei a primit ca donație un transport conținând paturi moderne complet echipate pentru spitale, mobilier pentru școlile din mediul rural, precum și haine ce vor fi distribuite familiilor nevoiașe din județul Vaslui.

Organizațiile „Prieteni pentru Moldova” și „Maica Tereza” sunt principalii parteneri în domeniul social ai Episcopiei Hușilor, sprijinind permanent programele sociale desfăsurate încă din anul 2003.

Sursa: episcopiahusilor.ro

Comentarii Facebook


Știri recente