Delegația Primăriei Sectorului 4 București în vizită de lucru și pelerinaj la Locurile Sfinte

Sub asistența Reprezentanței Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și sub coordonarea Înaltpreacuviosului Părinte Ipopsifiu Ieronim Crețu, a avut loc astăzi, 24 martie 2011, o vizită a unei delegații a Sectorului 4 București la Primăria Ierusalimului, după cum informează Ilie Chișcari, corespondent Basilica la Locurile Sfinte. Din delegația românească, condusă de către Dl. Primar Cristian Popescu Piedone, mai făceau parte și dl. Mircea Horațiu Nicolaidis, Director General D.G.A.S.P.C., dl. Valentin Iliescu, Director Administrativ al Primăriei Sectorului 4, dl. Marian Preda, Director General ADPP al Sectorului 4, și dl. Marius Stan, Director Comunicare din cadrul Primăriei Sectorului 4. În cadrul acestei vizite a avut loc o întrevedere cu Dna. Naomi Tsur, Vice-Primarul Ierusalimului, și cu Dl. Elad Halevy, Consilier Politic pentru Relații Internaționale al Primăriei Ierusalimului.

Subiectele acestei discuții au fost: promovarea și susținerea pelerinajelor românești la Locurile Sfinte; oferirea de ajutor reciproc în problemele legate de urbanism, poluarea excesivă, traficul în marile orașe și planurile de construcții; amenajarea spațiilor verzi (parcuri, locuri de agrement, etc.), în vederea înfrumusețării și eliminării poluării în orașe, etc. Întâlnirea s-a încheiat prin oferirea de daruri reciproce între reprezentanții celor două primării și prin acordarea unor distincții de onoare. După finalizarea discuțiilor, oaspeții au fost invitați la o un tur al orașului Ierusalimul, incluzând parcul în care acesta este reconstituit orașul în miniatură, precum și platoul de unde se oferă o minunată panoramă a Cetății vechi a Ierusalimului.

Duminică, 27 Martie, sub auspiciile Reprezentanței Patriarhiei Române, se va efectua o vizită oficială și la Primăria orașului biblic Ierihon, precum și o vizită la Așezământul Românesc din Ierihon.

Comentarii Facebook


Știri recente