,,De Crăciun ne bucurăm cu toții”: program social-filantropic la Tulcea

Zilele acestea în Episcopia Tulcii, cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului, se derulează programul social- filantropic ,,De Crăciun ne bucurăm cu toții.”

Acțiunea concertată a Episcopiei, Protoieriei Tulcea și a parohiilor din oraș urmărește să împărtășească celor singuri, celor aflați în lipsuri și fără dragoste, o rază de lumină din steaua Betleemului prin darurile oferite și colinda tradițională.

Astăzi, 17 decembrie 2008, Preasfințitul Părinte Visarion împreună cu un grup de preoți și elevi de la Seminarul Teologic Sf. Ioan Casian din Tulcea a vizitat pe rând Căminul de Bătrâni „Sf. Nectarie”, Penitenciarul Tulcea, Centrele de copii „Speranța” și „Cristian”, Centrul maternal și Centrul pentru persoane cu dizabilități ,,Crisp.” Cuvintele de mângâiere și speranță creștină adresate de Preasfinția Sa au luminat chipurile și au curățit sufletele aducându-i pe cei prezenți aproape de inocența sufletească a copilăriei.

Mai trebuie amintit aici că în cadrul parteneriatului educațional dintre Colegiul Economic „Delta Dunării” și Episcopia Tulcii, tinerii creștini, elevi ai Colegiului, în cadrul acțiunii filantropice ,,Ajută-mă să mă bucur” vor aduce bucuria Crăciunului și daruri copiilor cu dizabilități plasați în centrul ,,Cristian” din Tulcea.

Astfel de gesturi de suflet urmează a se mai desfășura până la sfârșitul anului în cadrul Episcopiei noastre.

Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii

Comentarii Facebook


Știri recente