De ce suntem ortodocși? – la Radio TRINITAS

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Radio TRINITAS a lansat astăzi, 28 martie 2011, campania De ce suntem ortodocși?. Campania își propune să răspundă la probleme cotidiene și să dea o mărturie vie a ortodoxie românești. Prin această acțiune se încearcă oferirea de răspunsuri tuturor întrebărilor credincioșilor. Campania este structurată tematic pentru fiecare zi, iar în spațiul de emisie alocat vor răspunde întrebărilor ascultătorilor atât clerici, cât și laici.

Campania este structurată tematic pentru fiecare zi și se va încheia în data de 10 aprilie. Ea a fost concepută să surprindă relația dintre credință și toate aspectele vieții sociale.

Tema va fi anunțată în fiecare emisiune matinală „Viața cetății”. Prima zi a campaniei are ca temă „Cinstirea Sfintei Cruci, a Sfintelor Icoane și a Sfinților „.

Radio TRINITAS va mai lansa, în cea de-a doua jumătate a anului, o nouă campanie, dedicată anului omagial al Sfântului Botez și al Sfintei Cununii, informează TRINITAS TV.

Comentarii Facebook


Știri recente