Daruri pentru vârstnicii de la Așezământul Parohiei Precupeții Vechi

Copiii parohiei Popa Nan din Capitală au făcut o vizită persoanelor vârstnice din cadrul așezământului de la Parohia Precupeții Vechi. În ziua sărbătorii sfinților 40 de mucenici, copiii le-au adus acestora mucenici și cadouri. Acțiunea face parte din miniproiectul cu care vor participa la concursul Copiii învață iubirea lui Hristos.

Scopul acestei lucrări este conștientizarea copiilor și sensibilizarea acestora pentru ajutorarea aproapelui, a celor care au nevoie de ajutor, după cum a precizat părintele paroh Alexandru Dumitrescu, de la Biserica Popa Nan din Bucuresti. De asemenea, părintele și-a exprimat speranța că această lucrare o să fie spre ajutorul copiilor, care trebuie să învețe că este necesar să îi ajutăm pe cei de lângă noi și în același timp să fie o bucurie pentru cei care vor primi acest daruri din mâinile copiilor.

Acțiunea a fost realizată în colaborare cu Școala Anastasia Popescu din Capitală, potrivit TRINITAS TV.

În prezent în cadrul Așezământului „Acoperământul Maicii Dimnului” al Parohiei bucureștene „Precupeții Vechi” sunt găzduiți 23 de vârstnici cu posibilități reduse.

Comentarii Facebook


Știri recente