Daruri pentru refugiați și emigranți

Refugiații și emigranții din centrele de adăpost din Capitală au primit daruri din partea Sectorului Social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor, informează Radio TRINITAS. Evenimentul care a avut loc joi, 21 iunie 2012, marchează ziua internațională a refugiatului.

Sectorul Social – Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor este o componentă a Arhiepiscopiei Bucureștilor, eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei, persoană juridică de drept privat și utilitate publică, care este organizată și funcționează, din punct de vedere canonic și administrativ, conform prevederilor Statutului Bisericii Ortodoxe Române, statut aprobat de Sfântul Sinod sub conducerea Preafericitului Părinte Daniel la data de 28 noiembrie 2007 și recunoscut de legislativul statului român prin Hotărârea Guvernului nr. 53/16 ianuarie 2008.

Direcțiile de acțiune ale Sectorului Social – Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor vizează constituirea unui cadru dinamic care să permită dezvoltarea și implementarea programelor social-filantropice destinate nevoilor specifice ale persoanelor, familiilor și comunităților aflate în dificulate, în vederea susținerii integrării acestora în viața economică, socială și culturală a comunității și asigurarea dreptului la o viață autonomă, împlinită și demnă.

Comentarii Facebook


Știri recente