Daruri pentru copiii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași

Parohia Zanea – Ciurea, Protopopiatul Iași 3, a derulat la începutul acestei săptămâni o activitate filantropică la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, informează Ziarul Lumina, Ediția de Moldova.

Acțiunea a fost inițiată de pr. paroh Vasile Grierosu și s-a adresat copiilor de la secția de oncologie a spitalului.

„Copiii din parohia noastră au adunat sau au cumpărat un număr considerabil de jucării pe care le-au oferit copiilor bolnavi de cancer. Micii pacienți, din cauza schemelor terapeutice, sunt nevoiți să stea în spital sub tratament cu citostatice chiar și câteva luni fără întrerupere. În același timp, am mers la copiii de la secția de terapie intensivă a spitalului pentru a oferi daruri. Cele 40 de pachete cu jucării și fructe au fost dăruite cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae. Am ținut să fim prezenți în Spitalul „Sfânta Maria” din Iași pentru a arăta că Biserica este aproape de cei internați. În apropierea sărbătorilor, unele secte țintesc să facă prozelitism în secțiile spitalului prin oferirea de daruri însoțite de broșuri”, a declarat pr. Vasile Grierosu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…