Daruri pentru copiii de la Așezământul Sf. Arh. Mihail și Gavriil din Slobozia, județul Giurgiu

Pe 29 decembrie Preasfințitul Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului a efectuat o vizită pastorală la Așezământul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil’ din localitatea Slobozia de Giurgiu, după cum informează episcopiagiurgiului.ro. Cu acest prilej, Preasfinția Sa, însoțit de o parte din obștea Mănăstirii Sf. M. Mc. Gheorghe din mun. Giurgiu, a oferit copiilor de la acest așezământ social daruri care au constat în îmbrăcăminte, încălțăminte, rechizite, dulciuri și jucării.

La final, copiii, care prin excelență sunt binevestitorii bucuriei Nașterii Mântuitorului Hristos, au oferit un recital de colinde, demonstrând încă o dată că obiceiul colindatului nu depinde doar de locul în care această tradiție se desfășoară, ci este strâns legat de inimile colindătorilor care tocmai pentru căldura și bucuria inimilor lor merită daruri de răsplătire.

Așezământul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil’ din localitatea Slobozia de Giurgiu a luat ființă prin purtarea de grijă a Chiriarhului Giurgiului în luna iulie a anului 2009, fiind parte integrantă a Asociației Letca Nouă a Episcopiei Giurgiului. Această instituție socială a eparhiei noastre are drept scop ocrotirea și reintegrarea în societate a mamelor și copiilor, victime ale violenței în familie. În momentul de față mamele și copiii care sunt ocrotiți aici beneficiază de un program foarte bine stabilit sub atenta supraveghere a unei echipe specializate a Episcopiei Giurgiului (medic, asistent medical, psiholog, asistent social, jurist, administrator, instructor de educație).

Comentarii Facebook


Știri recente