Daruri pentru copii cu posibilități financiare reduse

La Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” din Timișoara a avut loc vineri, 7 decembrie, spectacolul „Te provoc să fii și tu înger”. Cu acest prilej, au fost oferite cadouri pentru cei 25 de copii ai claselor I-IV cu posibilități financiare reduse, informează Ziarul Lumina, Ediția de Banat.

Spectacolul a cuprins recitări de poezii, scenete, dansuri, vizionări de film și colinde pe care elevii claselor de gimnaziu și liceu le-au susținut în fața directorului, a cadrelor didactice și a părinților prezenți la întâlnire. Din partea Arhiepiscopiei Timișoarei a fost prezent la eveniment pr. Sorin Lungoci, responsabil cu activitatea catehetică la nivel de eparhie, care a prezentat câteva considerații privind relația dintre profesorul de religie și preot în activitatea catehetică, prezența preotului în cadrul școlii fiind importantă pentru o mai bună implicare a tinerilor în viața Bisericii. Totodată, acesta a transmis celor prezenți binecuvântarea ierarhilor noștri, IPS Nicolae, Mitropolitul Banatului, și PS Paisie Lugojeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei.

„Evenimentul a reunit întreaga școală, care, în urma colaborării cu Biserica și cu alți oameni de bine, a reușit să strângă suma de 3000 de lei din care au fost achiziționate cadouri constând în pantofi, haine și dulciuri. Pe lângă aceste daruri, corpul profesoral a mai oferit și alte cadouri, spre bucuria celor mici”, a declarat Simona Peia, profesor de religie în cadrul Colegiului Tehnic „Dimitrie Leonida”.

Comentarii Facebook


Știri recente