Daruri din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei cu ocazia zilei 8 Martie, pentru doamnele de la Centrul Rezidențial pentru Vârstnici al Parohiei „Eroilor” din Municipiul Târgoviște

Cu ocazia zilei de 8 martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Dr. Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit doamnelor de la Centrul Rezidențial pentru Vârstnici al Parohiei „Eroilor” din Municipiul Târgoviște daruri constând în flori, alimente și obiecte bisericești.

Cu acest prilej, părintele consilier Adrian Rada, Consilier Social-Filantropic al Arhiepiscopiei, a dat citire mesajului Înaltpreasfințitului Mitropolit Nifon, care a evidențiat importanța pe care slujirea femeii o are pentru misiunea Bisericii, informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

La această acțiune a participat și un grup de studenți și profesori de la Facultatea de Teologie a Universității „Valahia” din Târgoviște, Specializarea Teologie-Socială, activitatea înscriindu-se într-un program de acțiuni social-filantropice organizate în perioada Postului Mare.

Comentarii Facebook


Știri recente