Daruri de Sfintele Paști, pentru copiii Centrului social „Best Life” din Craiova

Copiii din cadrul Centrului social multifuncțional „Best Life” pentru copiii dezavantajați social al Arhiepiscopiei Craiovei au primit în această săptămână mai multe daruri, cu prilejul sărbătorilor pascale, după cum ne-a transmis Gabriela Popescu. Prima care a călcat pragul așezământului social al Arhiepiscopiei Craiovei, situat pe strada Devei nr. 16, a fost directorul unei firme de construcții din Craiova, Dana Liveșteanu, alături de fiica sa Diana, care au înmânat micuților plase cu dulciuri specifice acestor sărbători, printre care cozonaci și iepurași din ciocolată. „Ne bucurăm să fim astăzi alături de acești copii dragi și dorim ca Paștele să le aducă multă lumină în suflete, lor și familiilor”, a mărturisit Dana Liveșteanu.

În a doua parte a zilei, membrele Fundației „Societatea Ortodoxă a Femeilor” din Craiova, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, au poposit în mijlocul beneficiarilor Centrului, pentru a le aduce, la rândul lor, daruri celor mici. Ziua de 16 aprilie a fost o zi specială pentru copiii Centrului social „Best Life”, pentru că, pe lângă aceste daruri, au mers, însoțiți de specialiștii așezământului, la Biserica Mântuleasa din Craiova, unde au primit Taina Sfintei Spovedanii și Taina Sfintei Împărtășanii, săvârșite de către preoții slujitori la acest sfânt locaș.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…