Daruri de Sărbători pentru copiii nevoiași oferite de Sectorul social – filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor

Sectorul social – filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor vine, și în pragul sărbătorii Sfintelor Paști, în sprijinul celor nevoiași. La sediul din Capitală al instituției, 100 de copii ce provin din familii cu o situație materială dificilă au primit astăzi, 30 martie, pachete cu dulciuri și rechizite. Copiii au spus poezii, au cântat și au rostit rugăciuni.

Mai multe informații cu privire la acest program filantropic a oferit pentru TRINITAS TV, Elena Costelean, asistent social la Arhiepiscopia București: „Este o pregătire pentru întâmpinarea zilei celei mai mari pe care noi toți creștinii o sărbătorim, Învierea Domnului, Sectorul social – filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor organizează în acest post o serie de evenimente pe diferite categorii de beneficiari. Astăzi a venit rândul copiilor, copii aflați în situații de dificultate care au primit daruri de la noi constând în fructe, rechizite, dulciuri”.

În sprijinul organizării acestor acțiuni participă voluntari și studenți de la Secția de Teologie – Asistență Socială a Facultății de Teologie Ortodoxă din București.

Comentarii Facebook


Știri recente