Daruri de 8 Martie la Căminul de vârstnici din Sibiu

Sectorul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului împreună cu o parte din membrii Cenaclului ‘Lumină lină’, condus de preotul Cătălin Dumitrean, au vizitat bătrânii de la Căminul pentru persoane vârstnice din Sibiu, informează „Ziarul Lumina”. Un moment surpriză a fost oferit de micuții de la Grădinița ‘Sfântul Dimitrie’ a Arhiepiscopiei Sibiului.

Ziua Femeii a fost deosebită pentru persoanele din cămin, întrucât reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiului le-au împărțit daruri, i-au binecuvântat și le-au transmis felicitările și mesajul de încurajare din partea Înalt Preasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.

Au fost prezenți consilierul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, preotul Nicolae Rusu, alături de inspectorul social preotul Nicolae Lațchescu și asistenți sociali care au împărțit pachete cu dulciuri și alimente. La sărbătoare a fost prezentă și directoarea Serviciului de Asistență Socială din cadrul municipiului Sibiu, Mariana Deleanu. Adunați în sala de mese, bătrânii au primit darurile cu multă bucurie, iar sărbătoarea a fost deschisă cu o slujbă de mulțumire și de binecuvântare.

Daruri de la cei mici

Momentul surpriză a venit din partea micuților de la Grădinița ‘Sfântul Dimitrie’ a Arhiepiscopiei Sibiului. Însoțiți de doamnele educatoare, copilașii le-au cântat bătrânilor și le-au împărțit felicitări de 8 Martie. Alături de acestea, bătrânii au mai primit și cărți de rugăciune, acatiste și cruciulițe din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

‘Am venit să aducem aici un cuvânt de cinstire a mamei și un cuvânt de recunoștință pentru fiecare dintre dumneavoastră. Chiar dacă sunteți în acest așezământ, Dumnezeu vă poartă de grijă, vă rânduiește și vă îngrijește viața aici, pentru a nu duce lipsa iubirii pe care orice mamă o așteaptă de la copiii ei’, le-a spus pr. Nicolae Rusu persoanelor de la cămin.

A urmat un moment artistic oferit de Cenaclul ‘Lumină lină’, cântecele de dragoste împletindu-se cu cele duhovnicești, cele din urmă fiind interpretate de toți participanții.

‘Sperăm să înmulțim numărul acestor acțiuni odată cu venirea primăverii și în așteptarea blândă, calmă și cu nădejde a Sfintelor Sărbători de Paști’, a spus directoarea căminului, Cornelia Rotaru. Sărbătoarea s-a încheiat cu un moment artistic oferit chiar de bătrânii căminului din Sibiu.

Comentarii Facebook


Știri recente