Cursuri de specializare în asistență socială, organizate la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași

Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași organizează cursuri post-universitare de specializare în asistența socială. Ele durează 6 luni și se adresează persoanelor care au absolvit o formă de învățământ superior, acreditată conform legii, cu altă specializare decât asistența socială, dar cu o vechime în practicarea acestei profesii de minimum 3 ani, precum și absolvenților specializării Asistență Socială și Teologie Socială, promoțiile Bologna.

Mai multe informații cu privire la aceste cursuri a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele profesor doctor Ioan Cristinel Teșu, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași: „Planurile de învățământ din această specializare prevăd parcurgerea a șase discipline de specialitate, fiecăreia dintre acesteia fiindu-i alocate două ore de curs și o oră de seminar. Cursurile și seminariile vor avea loc la sfârșitul săptămânii. Absolvirea acestor cursuri oferă competențe specifice și drepturi de exercitare a profesiei de asistent social în cuprinsul României”.

Cursurile de „Tehnici și practici în asistența socială” sunt organizate în parteneriat cu Facultatea de Filosofie și științe Social Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și cu Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Înscrierile se fac până pe 15 iunie, la sediul Facultății de Filosofie și științe Social Politice.

Comentarii Facebook


Știri recente