Cursuri de planificare strategică la Timișoara

La Timișoara a început cursul regional de planificare strategică din cadrul proiectului FORTE – Formare Trainică pentru Parteneriat Social. Cursurile se țin în perioada 19-21 martie, la mănăstirea Timișeni-Șag. Participă delegați ai Arhiepiscopiei Timișoarei și reprezentanți ai Episcopiei Severinului și Strehaiei, informează TRINITAS TV.

Cursul este susținut de specialiști de la Federația Filantropia,în parteneriat cu Patriarhia Română, Formacion Consultoria Proyector și Global Commercium Development SRL.

Prin cursurile de planificare strategică se urmărește atingerea a două dintre obiectivele majore ale proiectului FORTE, respectiv componenta de dezvoltare organizațională prin planificare și planuri operaționale și componenta de formare și pregătire. Această componentă de planificare strategică este importantă pentru că pune la dispoziția centrelor eparhiale o serie de proceduri și instrumente pe care le vor folosi pentru a identifica domeniile în care vor să dezvolte activitatea sau să consolideze ceea ce există, astfel încât să poată avea asigurată sustenabilitatea din punctul de vedere al resurselor umane și financiare.

Proiectul FORTE este susținut financiar prin Programul Operațional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU și se va derula pe parcursul a 36 de luni, până în august 2013, informează episcopiaseverinului.ro. Proiectul, inițiat de Federația „Filantropia” împreună cu Patriarhia Română și mai multe instituții de profil din străinătate, propune sprijinirea dezvoltării organizaționale a eparhiilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…