Cursuri de limba engleză în Episcopia Caransebeșului

Începând de luni, 1 octombrie, se desfășoară la Centrul de Perfecționare Profesională din Municipiul Caransebeș cursuri de limbă engleză cu program intensiv. Lecțiile sunt orientate spre rezultate de înaltă performanță, candidații învățând atât gramatica, cât și capacitatea de comunicare verbală.

‘Necesitatea studierii limbii engleze, oratorica, exersarea pronunției propun o îmbinare perfectă între lecțiile tradiționale și tehnicile moderne. Au fost create cursuri pe grupe de candidați, selectați din fiecare protopopiat al Eparhiei Caransebeșului. Ele ajută la asimilarea și aplicarea cunoștințelor mai aprofundat, la eliminarea barierelor de exprimare, precum și la dezvoltarea încrederii în comunicarea verbală. Cursurile promovează strategiile privind dezvoltarea profesională a candidaților selectați, având ca obiectiv dezvoltarea competențelor în domeniul de specialitate, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Rolul cursurilor este de a-i ajuta pe candidați să folosească instrumente de tehnologie modernă în comunicarea și învățarea limbii engleze, dar și pentru evaluarea standardizată a competențelor lingvistice asimilate pe parcursul învățării. Scopul principal al cursurilor de limba engleză este de a-i ajuta pe cursanți să comunice cu succes, la final, atât la nivel mediu, cât și la nivel avansat. Toate aceste cursuri tind spre atingerea competențelor fundamentale urmărite în cadrul proiectului, și anume înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, scriere și redactare corectă a unui text scris, precum și interacțiune în conversație’, a mărturisit pentru Ziarul Lumina Anca Mariana Câmpean, șef al Centrului de Perfecționare Profesională din Caransebeș.

Cursul de limba engleză va dura cinci săptămâni, cuprinde câte trei serii de cursanți și se va încheia la sfârșitul lunii ianuarie din anul viitor. La final, toți cei care au parcurs acest curs vor primi câte o diplomă. Cursul de limba engleză este realizat în cadrul proiectului european ‘Pregătirea resurselor umane pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural național’.

Comentarii Facebook


Știri recente