Cursuri de formare pentru specialiștii din domeniul social la Mănăstirea Tismana

În perioada 5-7 septembrie, are loc la Mănăstirea Tismana cursul pe tema „Metode și tehnici de lucru în echipă” organizat de Sectorul social, filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Craiovei.

La programul de instruire participă preoți care desfășoară activități social-filantropice, specialiști în domeniul social (asistenți sociali, psihologi, instructori educativi), precum și reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale care funcționează sub patronajul Arhiepiscopiei Craiovei.

În deschiderea lucrărilor, părintele Adrian Stănulică, consilier social al Arhiepiscopiei Craiovei, a transmis participanților cuvântul de binecuvântare al Înalt Preasfințitului Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei. Totodată, părintele consilier a subliniat importanța proiectului derulat, referindu-se în special la rezultatul final al acestuia, și anume elaborarea unei strategii privind dezvoltarea serviciilor sociale din Arhiepiscopia Craiovei.

Cursul se înscrie în activitățile proiectului ‘Rețea teritorială de furnizori creștini de servicii sociale – parteneri strategici în domeniul incluziunii sociale’, finanțat din Fondul Social European și implementat în arhiepiscopiile Bucureștilor, Craiovei și Iașilor, cu sprijinul Organizației Internaționale pentru Caritatea Creștin-Ortodoxă (IOCC România), în parteneriat cu Patriarhia Română și Federația ‘Filantropia’.

Comentarii Facebook


Știri recente