Cursuri de formare în cadrul proiectului Împreună pentru servicii sociale mai bune

Al doilea modul al cursurilor de formare de formatori, desfășurat în cadrul proiectului ‘Împreună pentru servicii sociale mai bune’, are loc începând din 9 iulie până pe 13 iulie 2012, la Așezământul social-filantropic ‘Sfântul Mare Mucenic Pantelimon’ de la Lacul Sărat, județul Brăila, informează Ziarul Lumina.

Cursul este organizat în beneficiul organizațiilor membre ale Federației Filantropia. Prin intermediul cursului, participanții își vor dezvolta abilitățile de lucru cu adulții, gestionarea proceselor de grup și echipă, vor identifica propriile stiluri de învățare și relaționare în situații de conflict și vor cunoaște propriile roluri în cadrul grupului. După finalizarea cursului, cei 14 participanți, reprezentând 7 organizații membre ale federației, vor dobândi abilitățile necesare pentru a susține module de formare pe diferite teme în beneficiul organizațiilor din care provin. Acest curs face parte dintr-un ciclu de cursuri care vor continua pe parcursul anului. Tematicile următoare vor fi legate de managementul echipei, leadership, management operațional, managementul resurselor umane și atragere de resurse.

Demarat în septembrie 2010, proiectul ‘Împreună pentru servicii sociale mai bune’ este implementat de Organizația Internațională pentru Caritate creștin-ortodoxă (IOCC România), în parteneriat cu Federația Filantropia și Patriarhia Română. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente