Cursuri de asimilare pentru cântăreții bisericești din Mitropolia Olteniei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei și Mitropolitul Olteniei, la Seminarul Teologic „Sfântul Grigorie Teologul” din Craiova se vor desfășura în perioada 18 iunie – 19 iulie, Cursuri de asimilare pentru cântăreții bisericești, după cum ne-a precizat Gheorghe Cioiu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

Înscrierile au loc în perioada 11 – 14 iunie la sediul Centrului eparhial din Craiova, strada Mitropolit Firmilian, nr. 3.

Pentru dosarul de înscriere, persoanele solicitante au nevoie de următoarele acte: cerere de înscriere, recomandarea preotului paroh, aprobarea Consiliului parohial pentru angajare după absolvirea cursurilor de asimilare, acte de studii (minimum 8 clase), copie după cartea de identitate, certificatul de botez și adresa de înaintare a dosarului către protoierie. Cursurile se vor încheia printr-un examen de evaluare a cunoștințelor de muzică și tipic bisericesc, nota de promovare fiind minimum 5,00. Absolvenții declarați promovați vor primi o adeverință în baza căreia vor putea să se angajeze pe postul de „cântăreț bisericesc”.

Comentarii Facebook


Știri recente