Curs regional de planificare strategică în Episcopia Tulcii

O nouă sesiune a cursurilor regionale de planificare strategică în cadrul proiectului FORTE – Formare Trainică pentru Parteneriat Social a debutat astăzi, 27 martie 2012, în Episcopia Tulcii, după cum ne informează site-ul federatia-filantropia.ro. La acest curs, care se desfășoară în perioada 26-28 martie 2012 la Mănăstirea Celic Dere, participă echipele locale ale centrelor de resurse dezvoltate prin acest proiect în Arhiepiscopia Dunării de Jos și Episcopia Tulcii.

Trainerii care asigură desfășurarea cursului sunt părintele Ciprian Ion Ioniță și Ina Rizoaica (Federația Filantropia). Participanții la curs vor învăța metode de planificare strategică, planificare prin obiective, analiză SWOT, elaborarea planului operațional, metode de monitorizare și evaluare. Membrii echipelor participante vor face parte ulterior din nucleul de planificare strategică, care va lucra la elaborarea planurilor strategice și a planurilor operaționale pentru serviciile sociale ale eparhiilor din care fac parte.

Sesiunile anterioare ale cursurilor de planificare strategică au avut loc la Sibiu (5-7 martie), Alba Iulia (12-15 martie) și Timișoara (19-21 martie).

Proiectul FORTE este implementat de Federația Filantropia în nouă eparhii ale Patriarhiei Române, începând din septembrie 2010. Partenerii în proiect sunt: Patriarhia Română, Instituto de Formacion Integral (Spania) și Global Commercium Development. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…