Curs pentru formarea lucrătorilor prin arte combinate la Sibiu

La Sibiu se desfășoară zilele acestea modulul II al cursului pentru formarea lucrătorilor prin arte combinate. Asistenți sociali, psihologi, cadre didactice și voluntari din cadrul proiectelor derulate de Asociația „Filantropia” și Biroul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului deprind lucrul cu diverse metode de sprijin a persoanelor cu nevoi speciale, informează TRINITAS TV.

„Suntem pentru a patra oară aici, primele trei clase fiind organizate pentru nivelul I. Astăzi sunt prezente 28 de persoane înscrise pentru nivelul II cu tematici diferite. Nivelul II de perfecționare cuprinde tematici de masaj, punându-se accentul pe comunicare, muzică, stimulare senzorială și pe aromo-terapie”, a spus Lenuța Năstac – trainer.

La sfârșitul cursului participanții vor primi Certificate de absolvire, recunoscute la nivel național, de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…