Curs masteral pentru formarea interpreților autorizați în limbajul mimico-gestual la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniță Filoteia” din Pitești

La Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniță Filoteia” din Pitești se organizează din toamna aceasta un program de studii post-universitare pentru formarea interpreților autorizați în limbajul mimico-gestual. Cursul masteral este intitulat „Teologie – Misiune și slujire prin limbajul mimico-gestual” și este organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Cursul este format din 4 semestre, iar la final participanții vor primii o diplomă de specialitate în limbaj mimico-gestual, a menționat pentru Radio TRINITAS, părintele conferențiar Constantin Onu, consilier în cadrul Episcopiei Argeșului și Muscelului.

Înscrierea la acest program de studii postuniversitare se poate face la secretariatul Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfânta Muceniță Filoteia” din Pitești până pe 14 septembrie.

Comentarii Facebook


Știri recente