Curs festiv de absolvire la Oradea

în Aula Magna a Universității din Oradea a avut loc astăzi, 23 mai, Cursul festiv de absolvire a studiilor universitare, pentru promoția 2011 a Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea. Festivitatea a fost precedată de oficierea slujbei de Te Deum, în paraclisul universitar cu hramul „Cuviosul Teodor Studitul” din cadrul Facultății.

„Absolvirea cursurilor unei facultăți reprezintă un moment de bucurie pentru că reprezintă încununarea activităților pe care le desfășoară un student timp de patru sau trei ani, în funcție de specializare, dar și un moment de tristețe pentru că el se desparte de familia pe care și-a făcut-o aici în perioada studiilor”, a declarat pentru TRINITAS TV, părintele prof. univ. dr. Nicu Dumitrașcu – Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea.

Cu acest prilej, din partea Preasfințitului Părinte Episcop Sofronie al Oradiei s-au acordat mai multe premii pentru studenții teologi care, pe parcursul anilor de studii, s-au remarcat și au excelat la disciplinele teologice studiate.

Premiile au constat în diplome speciale, alături de cărți și reviste cu conținut teologic și cultural, editate de Editura Institutului Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române și de Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei.

Comentarii Facebook


Știri recente