Curs de planificare strategică la Alba Iulia

În perioada 12-15 martie, la Alba Iulia se desfășoară modulul cursului regional de planificare strategică din cadrul proiectului FORTE – Formare Trainică pentru Parteneriat Social. La curs participă echipele locale și delegațiile Arhiepiscopiei Alba Iuliei și Episcopiei Oradiei.

„Acest modul face parte dintr-o componentă mai amplă a proiectului FORTE, componenta de formare, prin care se propune eparhiilor implicate în proiect o serie de cursuri de pregătire de specializare și perfecționare a personalului angajat. În această perioadă la Alba Iulia participanții vor învăța și se vor obișnui cu ceea ce înseamnă conceptul de planificare strategică, care sunt instrumentele folosite în cadrul acestui proces de planificare strategică și în ce măsură acest proces este folositor centrelor eparhiale pentru a dezvolta sau pentru a menține acele aspecte cheie pe care fiecare Centru eparhial în urma analizei și evaluării dorește să le dezvolte sau să le mențină la stadiul actual”, a menționat pentru TRINITAS TV Pr. Dorel-Nicolae Moțoc, consilier patriarhal pentru proiecte europene.

În organizarea cursului un rol important îl are Centrul de resurse „Dynamis”, din Alba Iulia, creat odată cu implementarea proiectului FORTE în eparhie.

Proiectul european FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social este implementat în 9 eparhii din cuprinsul Patriarhiei Române și Administrația Patriarhală.

Comentarii Facebook


Știri recente