Curs de informare și instruire pentru accesarea fondurilor structurale, destinat preoților

Începând de mâine, 8 iulie, peste 200 de preoți și delegați ai eparhiilor din cuprinsul Patriarhiei Române vor participa la un curs de informare și instruire pentru accesarea fondurilor structurale, în special fondul social european. Cursurile sunt organizate de Patriarhia Română în colaborare cu Autoritatea de management pentru programul operațional sectorial dezvoltarea resurselor umane și se vor desfășura în 2 etape.

În prima etapă, începând de mâine, 8 iulie, participanții vor primi instruire și informare generală, urmată de o perioadă în care aceștia vor realiza o temă de lucru, care constă în identificarea necesităților din eparhia din care provin, precum și acomodarea cu conceptele folosite în proiectele de accesare a fondurilor.

În a doua parte a seminariilor, care se va desfășura regional, pe grupe restrânse, se vor concretiza proiectele efective. În această fază se vor discuta elementele mai specifice, cum ar fi alcătuirea bugetelor, managementul financiar și realizarea echipelor de proiect.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente